مقالات

خواص عسل پنبه – عسل گل پنبه چیست؟

عکس سر صفحه مقاله خواص عسل پنبه

خواص عسل پنبه چیست؟ عسل پنبه یا عسل گل پنبه حاصل جمع‌آوری شهد گل و ترشحات ساقه گیاه پنبه توسط زنبوران عسل است. این عسل از انواع عسل تک‌گل محسوب می‌شود. در فصل کشت پنبه کندوهای زنبورعسل را در جوار مزارع بزرگ کشت پنبه قرار داده و عسل گل پنبه را جمع‌آوری می‌کنند.

شکوفه گل پنبه عمر بسیار کوتاهی (تقریباً یک هفته) دارد. ازاین‌رو فرصت زنبورعسل برای تولید عسل پنبه بسیار کم است. از طرفی جمع‌آوری عسل پنبه باعث گرده‌افشانی بهتر و افزایش تولید پنبه هم می‌شود. اما خواص عسل گل پنبه چیست؟

این نوع عسل چه کاربردهایی دارد. در این مطلب در پایگاه دانش سیب و عسل، عسل گل پنبه را با توضیحات کامل و لینک خرید عسل پنبه معرفی خواهیم کرد…

خرید عسل

شکل ظاهری عسل گل پنبه

رنگ این عسل زرد روشن با بوی قدرتمند و تند، همراه با شیرینی بالا است.

خصوصیت منحصربه‌فرد عسل پنبه

انواع عسل از نوع تگ و چند گیاه حاصل جمع‌آوری شهد گل هستند. اما عسل پنبه حاصل جمع‌آوری ترکیبی از شهد گل و شیره ساقه پنبه است که به آن عسلک هم گفته می‌شود. اما عسلک چیست؟ نوعی شته بر روی ساقه گیاه پنجه وجود دارد که از خود ماده شیرینی به نام عسلک ترشح می‌کند.

زنبورعسل علاقه زیای به این ماده شیرین یا همان عسلک دارد. زنبورعسل این ماده شیرین را جمع‌آوری کرده آن را همراه با شهد شکوفه‌های گیاه پنبه به عسل تبدیل می‌کنند. عسل پنبه تنها عسل ترکیبی تک‌گل در جهان است.

شکوفه عسل در مقاله خواص عسل پنبه

عسل تگ گل در میان آشپزی‌های حرفه‌ای محبوبیت بالایی دارد.

خواص عسل پنبه

1- خواص ضد باکتری

از خواص اصلی و مشترک انواع عسل، خاصیت آنتی باکتریال آن است. عسل گل پنبه همانند یک آنتی‌بیوتیک طبیعی عمل می‌کند.

خواص ضد باکتری در مقاله خواص عسل پنبه

2-رفع تشنگی

با مصرف شربت عسل می‌توان تشنگی را به میزان زیادی برطرف کرد. ازاین‌رو از عسل پنبه می‌توان در ماه رمضان و در وعده غذایی صبح (سحری) استفاده کرد.

رفع تشنگی در مقاله خواص عسل پنبه

خرید عسل

3-درمان بیماری ریوی

مصرف مداوم عسل پنبه بیماری‌های ریوی را بهبود داده و حتی برطرف می‌کند. استفاده ترکیبی از عسل پنبه و دوری از آلودگی‌های محیطی می‌تواند در بهبود تنفس و درمان بیماری آسم هم مآثر باشد.

درمان بیماری ریوی در مقاله خواص عسل پنبه

4-تقویت اعصاب

از دیگر خواص مشترک عسل ایجاد حس آرامش و تقویت اعصاب است. خواص درمانی عسل پنبه در کاهش استرس‌ها روزمره و بهبود کیفیت خواب مآثر است.

تقویت اعصاب در مقاله خواص عسل پنبه

5-افزایش شیر مادر

این نوع عسل در بهبود کیفیت و افزایش شیر مادران مآثر است. به‌جای استفاده از شیر خشک می‌توان یک ماه قبل از به دنیا آمدن نوزاد، استفاده از عسل پنبه را آغاز کرده. با این روش کودکان خود را از مصرف شیر مادر محروم نخواهیم کرد.

همچنین مطالعه کنید:خواص عسل سیاهدانه/ توضیحات و لینک خرید

6-بهبود ورم‌های بدن

این خاصیت یکی دیگر از خواص مشترک انواع عسل محسوب می‌شود. خواص عسل پنبه دانه علاوه بر رفع عفونت‌های انواع زخم‌های داخلی و بیرونی بدن، در کاهش التهابات هم مآثر است. استفاده مداوم از عسل گل پنبه می‌تواند در درمان ورم معده و روده و انواع بیماری‌های گوارشی مآثر باشد.

 بهبود ورمهای بدن در مقاله خواص عسل پنبه

7-افزایش سیستم ایمنی بدن

استفاده از عسل گل پنبه علاوه بر جلوگیری تغذیه عامل بیماری‌زا، باعث افزایش تعداد گلبول‌های سفید و بیشتر شدن ایمنی بدن می‌شود.

افزایش سیستم ایمنی در مقاله خواص عسل پنبه

8-درمان سرفه و سرماخوردگی

عسل گل پنبه علاوه بر درمان انواع سرماخوردگی، در بهبود و درمان سرفه مآثر است. استفاده از عسل پنبه همراه با نوشیدنی‌ها و دم‌نوش‌های گیاهی می‌توان باعث نرم شدن سینه شود. عسل گل پنبه می‌تواند جایگزین طبیعی شربت سرفه باشد.

درمان سرفه در مقاله خواص عسل پنبه

9-از بین بردن درد قاعدگی

با مصرف ترکیبی عسل پنبه و دارچین، می‌توان دردهای حاصل از دوران ماهانگی را بهبود داد.

 افزایش قوای جنسی در مقاله خواص عسل پنبه

10-خواص عسل گل پنبه در تقویت قوای جنسی

روابط جنسی سالم یکی از مهم‌ترین عوامل افزایش رضایت و بهبود کیفیت زندگی مشترک است. اثرات ضعف جنسی به‌وضوح قابل‌مشاهده است. به‌جای استفاده از داروهای شیمیایی تقویت‌کننده قوای جنسی، می‌توان از عسل گل پنبه استفاده کرده و از انواع عوارض این نوع داروها هم در امان بود.

 

مضرات استفاده از عسل پنبه

هیچ گزارشی مبنی بر عوارض جانبی عسل گل پنبه به ثبت نرسیده است.

خرید عسل

لینکهای منبع:

https://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%B9%D8%B3%D9%84%DA%A9_%D9%BE%D9%86%D8%A8%D9%87

https://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%B9%D8%B3%D9%84%DA%A9

https://en.wikipedia.org/wiki/Honey

https://fa.wikipedia.org/wiki/%D9%BE%D9%86%D8%A8%D9%87_(%D8%B3%D8%B1%D8%AF%D9%87)

https://fa.wikipedia.org/wiki/%D9%BE%D9%86%D8%A8%D9%87_(%D8%B3%D8%B1%D8%AF%D9%87)

https://fa.wikipedia.org/wiki/%D9%BE%D9%86%D8%A8%D9%87

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 1 میانگین: 5]