مقالات

خواص عسل اسپرس

عکس سر صفحه مقاله خوص عسل اسپرس

خواص عسل اسپرس چیست؟ اسپرس گیاهی بوته‌ای با گل صورتی و از خانواده نخود است. این گیاه بومی آسیا بوده و به شکل گسترده در مناطق کوهستانی رشد می‌کند. البته این گیاه به‌صورت مصنوعی هم کشت می‌شود. عسل اسپرس از انواع عسل تک‌گل است که در ابتدای بهار و هم‌زمان با گل‌دهی بوته‌ی اسپرس جمع‌آوری می‌شود.

کندو عسل را در جوار مزارع کشت اسپرس قرار داده و از این طریق عسل اسپرس را جمع‌آوری و تولید می‌کنند. این گیاه به‌عنوان علوفه هم به کار می‌رود. در این مطلب در مرکز دانش سیب و عسل، خواص عسل اسپرس را همراه با توضیحات و لینک خرید عسل اسپرس معرفی خواهیم کرد…

خرید عسل

مشخصات ظاهری عسل اسپرس

رنگ این عسل طلایی روشن بوده و سرعت تبلور بالایی هم دارد. پس از تبلور یا به‌اصطلاح رُس بستن، رنگ این عسل به رنگ کرم یا سفید خامه‌ای تغییر می‌کند. رایحه این عسل ملایم بوده و گیاهی است. شیرینی ملایم این عسل جایگزین مناسبی برای قند و شکر محسوب می‌شود. طبع عسل اسپرس گرم است.

مشخصات ظاهری عسل اسپرس در مقاله خواص عسل اسپرس

خواص عسل اسپرس

1-سرشار از مواد معدنی

عسل اسپرس یکی از انواع عسل با درصد مواد معدنی بالا است. این عسل سرشار از انواع ویتامین‌ها (A,C,K,E) و همچنین ترکیبات فلزی مانند آهن، پتاسیم و سدیم، فسفر، مس و روی … است. همچنین حاوی درصد قابل‌توجهی از انواع آنزیم‌های آمیلاز، پکیتاز، اینورتاز و امولسین است. مصرف عسل اسپرس میزان قابل‌توجهی از مواد معدنی بدن را تأمین می‌کند.

مواد معدنی در مقاله خواص عسل اسپرس

2-خواص عسل اسپرس در افزایش میل جنسی

این عسل قوای جنسی را افزایش داده و مناسب بیماران مبتلابه ضعف جنسی است. با مصرف مداوم عسل اسپرس در زمان بسیار کوتاه، قوای جنسی افزایش میابد.

افزایش میل جنسی در مقاله خواص عسل اسپرس

3-افزایش توان و عملکرد عضلات

یکی از خواص مشترک انواع عسل چند گل و تک‌گل، افزایش قوای عضلانی است. این خاصیت عسل اسپرس، برای ورزشکاران بسیار جذاب است. با مصرف عسل اسپرس، انرژی ازدست‌رفته حاصل از فعالیت‌های ورزشی به‌سرعت بازمی‌گردد. از این عسل می‌توان برای رفع ضعف حاصل از انواع بیماری استفاده کرد.

افزایش توان عضلات در مقاله خواص عسل اسپرس

4-کمک به سیستم ایمنی بدن

عسل اسپرس باعث افزایش گلبول‌های سفید خون می‌شود. از طرفی مانع تغذیه عامل بیماری شده و آن را از بین می‌برد. عسل اسپرس به‌عنوان یک آنتی‌بیوتیک طبیعی مورداستفاده قرار می‌گیرد.

کمک به سیستم ایمنی بدن در مقاله خواص عسل اسپرس

همچنین مطالعه کنید:خواص عسل صنوبر/ توضیحات و لینک خرید

5-تقویت سیستم عصبی

عسل‌ها غالباً آرامش‌بخش بوده و سیستم عصبی را تقویت می‌کنند. از این عسل می‌توان برای درمان بیماران مبتلابه ضعف اعصاب استفاده کرد. عسل اسپرس به‌عنوان یک آرام‌بخش طبیعی عمل کرده و تأثیرات منفی حاصل از استرس و تنش‌های روزانه را از بین می‌برد.

تقویت اعصاب در مقاله خواص عسل اسپرس

متبلور شدن عسل نشان از تقلبی یا بی‌کیفیت بودن آن نیست.

خرید عسل

6-ترمیم زخم و بافتهای آسیب‌دیده

از دیگر خواص عسل اسپرس می‌توان به ترمیم سریع‌تر انواع زخم‌ها اشاره کرد. این عسل زخم معده را درمان کرده و زخم‌های سطحی بدن را التیام می‌بخشد. با استفاده خوراکی یا موضعی عسل اسپرس، سرعت بهبود زخم افزایش پیدا می‌کند. این عسل در افزایش طراوت عضلات، پوست و ترمیم سلول‌های آسیب‌دیده مآثر است.

ترمیم بافتهای آسیب دیده در مقاله خواص عسل اسپرس

7-خواص عسل اسپرس در درمان بیماری‌های عفونی

همان‌طور که گفته شد عسل اسپرس آنتی‌بیوتیک بسیار قوی بوده و انواع بیماری‌های ویروسی و باکتریایی را درمان می‌کند. این عسل در درمان انواع سرماخوردگی به‌کاررفته و به‌عنوان یک شربت سرفه طبیعی هم مورداستفاده قرار می‌گیرد. شربت عسل اسپرس همراه با آب‌لیموی تازه، می‌تواند سخت‌ترین سرفه‌ها را درمان کند.

درمان بیماری های عفونی در مقاله خواص عسل اسپرس

8-درمان تنگی نفس و آسم

این خاصیت یکی دیگر از خواص مشترک عسل‌های موجود در طبیعت است که در درمان تنگی نفس و بیماری آسم مآثر هستند.

درمان تنگی نفس در مقاله خواص عسل اسپرس

9-درمان اختلالات دستگاه گوارش

استفاده روزمره عسل اسپرس همراه با پرهیز غذایی، ورم معده را درمان کرده و سیستم گوارش را تنظیم می‌کند. این عسل یکی از بهترین روش‌ها برای درمان یبوست‌های مزمن هم محسوب می‌شود.

درمان اختلالات گوارش در مقاله خواص عسل اسپرس

10-افزایش طراوت پوست

مصرف عسل اسپرس چین‌وچروک‌های پوستی را از میان برده و طراوت پوست را افزایش خواهد داد. از این عسل می‌توان به‌عنوان ماسک صورت هم استفاده کرده و از افتادگی پوست جلوگیری کرد. از طرفی در از بین بردن جوشهای چرکین و لک‌های صورت هم مآثر است.

مضرات عسل اسپرس

هیچ گزارشی مبنی بر عوارض استفاده از عسل اسپرس به ثبت نرسیده است.

لینکهای مرتبط:

https://en.wikipedia.org/wiki/Onobrychis

https://en.wikipedia.org/wiki/Sulla_coronaria

https://en.wikipedia.org/wiki/Monofloral_honey

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 1 میانگین: 5]