مقالات

خواص عسل شبدر

عکس سر صفحه مقاله خواص عسل سنبل

خواص عسل شبدر چیست؟ عسل شبدر یکی از انواع عسل تک‌گل بارنگی زیبا و خواص منحصربه‌فرد است که شاید در عسل‌های تک‌گل دیگر کمتر دیده شود. این عسل طعم ملایمی داشته و برای اشخاصی که علاقه چندانی به شیرینی زیاد ندارند مناسب است.

این عسل غلظت بیشتری به نسب دیگر عسل‌ها داشته و حاصل قرار گرفتن کندوهای عسل در جوار مزارع شبدر است. این عسل به‌عنوان جایگزین بسیار مناسب شیرینی‌های مضر همانند شکر و قند مورداستفاده قرارگرفته و می‌تواند در انواع نوشیدنی‌های گرم و سرد مورداستفاده قرار گیرد.

در این مطلب در مرکز سلامت سیب و عسل خواص عسل شبدر را همراه با توضیحات کامل و لینک خرید معرفی خواهیم کرد…

خواص عسل شبدر:

1-سرشار از آنتی‌اکسیدان

این عسل همانند دیگر انواع عسل سرشار از آنتی‌اکسیدان بوده و ضد سرطان است. عسل شبدر رادیکال‌های آزاد بدن را خنثی کرده و از بروز سرطان و بیماری‌های مضر جلوگیری می‌کند.

عکس 1 مقاله خواص عسل شبدر

2-انرژی‌بخش

عسل شبدر منبع قند طبیعی بوده و حاوی میزان قابل‌توجهی کربوهیدرات است. ازاین‌رو برای رفع ضعف و بازگشت سریع انرژی بدن بسیار مفید است. این عسل گزینه خوبی برای تأمین قند ورزشکاران هم محسوب می‌شود.

عکس 2 مقاله خواص عسل شبدر

طبع عسل شبدر گرم و تر است.

3-خواص عسل شبدر در درمان زخم

انواع عسل خاصیت درمانی زخم‌های داخلی و سطحی را دارند. این خاصیت در عسل شبدر پررنگ‌تر بوده و استفاده از آن به‌عنوان یک ضماد یا مرهم در درمان انواع زخم‌ها به کار می‌رود.

عکس 3 مقاله خواص عسل شبدر

4-درمان بیماری‌های چشمی

استفاده از عسل شبدر رقیق‌شده در درمان و سلامت چشم و بینایی مآثر است. این نوع عسل از بروز بیماری آب‌مروارید جلوگیری کرده و آن را درمان هم می‌کند.

عکس 4 مقاله خواص عسل شبدر

5-رفع سرماخوردگی

این عسل گلودرد حاصل از سرماخوردگی را درمان کرده و هر نوع بیماری ویروسی یا باکتریایی را از بین می‌برد. استفاده از شربت عسل همراه با آب‌لیمو طبیعی، می‌تواند سرعت درمان سرفه و سرماخوردگی را چندین برابر کند.

عکس 5 مقاله خواص عسل شبدر

6-خواص عسل شبدر در تصفیه کبد

مصرف روزانه عسل از بروز بیماری‌های خطرناک کبدی جلوگیری می‌کند. عسل شبدر جانی دوباره به این عضو حیاطی می‌دهد.

عکس 6 مقاله خواص عسل شبدر

7-کاهش کلسترول خون

کلسترول یک چربی مضر است که به دلیل استفاده از غذاهای مضر و فست فود ها در بدن افزایش پیدا می‌کند. کلسترول بیش‌ازحد می‌تواند ابتلا به بیماری‌های قلبی جدی را به همراه داشته باشد. یکی از خواص عسل شبدر کنترل و کاهش کلسترول خون است.

عکس 7 مقاله خواص عسل شبدر

مطالعه کنید:خواص عسل سنبل/ توضیحات و لینک خرید

8-درمان زخم‌های سوختگی

یکی دیگر از خواص عسل شبدر درمان زخم‌های سوختگی سطحی است. عسل شبدر به‌عنوان یک مرهم عمل کرده و بر روی زخم‌های سوختگی قرار می‌گیرد. علاوه بر کاهش درد ناشی از سوختگی، سرعت درمان این‌گونه زخم‌ها را افزایش می‌دهد.

عکس 8مقاله خواص عسل شبدر

9-کنترل فشارخون

همان‌طور که گفته شد عسل شبدر کلسترول خون که یکی از عوامل اصلی در افزایش فشارخون است را کنترل می‌کند. مصرف روزانه عسل در کنار تحرک مناسب و ورزش‌های سبک می‌تواند به‌راحتی فشارخون را تنظیم کند.

عکس 9 مقاله خواص عسل شبدر

10-جلوگیری از پیری زودرس

عسل خاصیت جوان‌سازی پوست را داشته و از پیری زودرس جلوگیری می‌کند. خاصیت ضد تورم در کنار آنتی‌اکسیدان بالا التهاب سلول‌های پوستی را کاهش داده و از بروز آسیب به سلول‌های جوان هم جلوگیری می‌کند.

عکس 10 مقاله خواص عسل شبدر

11-شیرینی طبیعی

عسل شبدر حاوی مقادیر زیادی قند مفید و زودهضم بوده که مضرات قند و شکر را ندارند. ازاین‌رو می‌تواند به‌عنوان یک جایگزین شیرین‌کننده مناسب برای کودکان و بزرگ‌سالان محسوب شود.

عکس 11 مقاله خواص عسل شبدر

12-خواص عسل شبدر در کاهش خطر سکته مغزی

یکی از عوامل اصلی در بروز سکته‌ی مغزی، استرس در کنار فشارخون بالا است. عسل شبدر علاوه بر کنترل فشارخون، آرامش‌بخش بوده و از سکته‌های مغزی جلوگیری می‌کند.

عکس 12 مقاله خواص عسل شبدر

13-بهبود بیماری‌های تنفسی

از دیگر خواص عسل شبدر می‌توان به ضد آسم بودن آن اشاره کرد. با مصرف روانه عسل شبدر می‌توان به میزان زیادی بیماری تنگی نفس را درمان کرد.

عکس 13مقاله خواص عسل شبدر

14-جلوگیری از پوکی استخوان

عسل شبدر حاوی مقادیر پایین انواع فلزات مفید است. اما با توجه به ترکیبانت عسل شبدر، میزان جذب این املاح بسیار باکیفیت‌تر و بیشتر است. ازاین‌رو یکی از روش‌های کنترل و جلوگیری از پوکی استخوان محسوب می‌شود.

عکس 14 مقاله خواص عسل شبدر

مضرات استفاده از عسل شبدر

هیچ گزارشی مبنی بر عوارض استفاده از عسل شبدر ثبت‌نشده است. اما توصیه می‌شود برای استفاده از خواص درمانی عسل شبدر حتماً با یک متخصص تب سنتی مشورت شود.

لینکهای منبع:

https://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%B9%D8%B3%D9%84

https://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%B4%D8%A8%D8%AF%D8%B1_(%D8%B3%D8%B1%D8%AF%D9%87)

https://en.wikipedia.org/wiki/Clover

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 1 میانگین: 5]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *